
به گزارش پايگاه اطلاع رساني سازمان برنامه و بودجه استان كردستان؛ بهرام نصراللهيزاده در هشتمين جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان كه صبح روز شنبه در سالن شهداي گمنام استانداري كردستان برگزار شد، با اشاره به اينكه يكي از مهمترين ماموريت هاي ستاد اقتصاد مقاومتي پيگيري اجراي برشهاي استاني برنامههاي كشوري است، اظهار كرد: جناب آقاي انصاري معاون رييس جمهور و رييس محترم سازمان امور اداري و استخدامي كشور بعنوان معين استانهاي كردستان و آذربايجان غربي در اقتصاد مقاومتي تعيين شده است.
وي با تاكيد بر اينكه برخي از ظرفيت هاي استان كه در برنامه هاي ملي ديده نشده است توسط ستاد استان احصا و براي اجراي آنها برنامه ريزي خواهد شد، افزود: معين استان كردستان در ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي در آينده اي نزديك به منظور بررسي اقدامات انجام شده به كردستان سفر خواهد كرد.
نصراللهيزاده با بيان اينكه دولت موانع حقوقي را با هدف رونق در بخش توليد برداشته است گفت: همه دستگاهها و سازمانهايي كه خود را متعلق به نظام جمهوري اسلامي ميدانند نيز بايد با احساس مسوليت اجتماعي بستر را براي رفع مشكلات حوزه توليد فراهم سازند.
به گفته وي، مصوبات كار گروه رفع موانع توليد در استان به كندي جلو ميرود و تنها 15 درصد آنها در نظام بانكي آنها اجرايي شده است كه بايد براي تسريع در اين زمينه اقدامات اساسي انجام گيرد.
رييس سازمان برنامه و بودجه استان كردستان اظهار كرد: براساس مصوبات هيات دولت به منظور رفع مشكلات حوزه توليد، همه واحدهاي توليدي كه در گذشته مشكلاتي همچون بدهي تسهيلات و چك برگشتي و غيره داشتهاند بايد از سوي بانكها مورد حمايت قرار گرفته و تسهيلات جديد به آنها پرداخت شود.
وي با بيان اينكه بسياري از ظرفيتهاي كردستان هنوز مورد توجه و استفاده قرار نگرفته، گفت: با وجود ظرفيتهاي بالاي استان در بخش معادن متاسفانه اين استان به عنوان استاني معدني در سطح ملي مورد توجه قرار نگرفته است.
دبير ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان كردستان تصريح كرد: جلسات متعددي براي نشان دادن ظرفيتهاي استان در بخش معدن برگزار شده است كه اميدواريم نگاه جديتري به استان در اين زمينه صورت بگيرد.
وي به سهم استان كردستان در بحث توليد گندم از سهم 11 هزار تن در كشور اشاره كرد و گفت: سهم كردستان از اين ميزان در حالي 570 تن تعريف شده كه ما در سالجاري حدود 950 توليد گندم داشتهايم.
رييس سازمان برنامه و بودجه كردستان گفت: در راستاي تدوين برش استاني برنامه هاي ابلاغي ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي و به منظور نقش آفريني بيشتر استان كردستان در حوزه فولاد كشور چند پروژه براي رونق بخش صنعت در ستاد اقتصاد مقاومتي به تصويب رسيده است و پيگيري مصوبات ستاد استان هم ظرفيت معدني استان را بالا مي برد و هم چهره صنعت استان كردستان را متحول خواهد كرد.

3800 ميليارد تومان سرمايه گذاري زنجيره توليد فولاد كردستان خواهد بود
رئيس سازمان برنامه و بودجه كردستان از ايجاد زنجيره توليد فولاد به عنواني يكي از مهمترين برنامههاي استان نام برد و خاطرنشان كرد: اين زنجيره با سرمايهگذاري 3 هزار و 800 ميليارد تومان در استان ايجاد خواهد شد.
به گفته وي، 2 هزار و 300 نفر اشتغال مستقيم در استان با اجراي زنجيره فولاد ايجاد ميشود كه ميتواند در بحث صنعتي استان را دگرگون كند.
نصراللهيزاده از توليد 1 و نيم ميليون تن فولاد در استان با ايجاد اين زنجيره خبر داد و گفت: در حال حاضر 50 درصد از اشتغال ما در كردستان مربوط به بخش خدمات، 30 درصد كشاورزي و 20 درصد اشتغال مربوط به حوزه ساختمان و صنعت است.
وي تصريح كرد: در بحث زنجيره فولاد سازمان توسعه معادن ايران به صورت مستقيم ورود پيدا كرده و شركت توسعه صنايع معدني استان كردستان نيز به منظور انجام كارهاي استان به ثبت رسيده است.
رئيس سازمان برنامه و بودجه استان كردستان خاطر نشان كرد: يكي از مهمترين مشكلات امروز در استان كردستان بحث راههاي ارتباطي است به گونهاي كه در بحث راههاي روستايي و راههاي اصلي وضعيت ما از ميانگين كشوري بسيار پايينتر است.
نصراللهيزاده با بيان اينكه در زمينه راههاي روستايي 18 درصد از ميانگين كشوري فاصله داريم، خاطرنشان كرد: بايد تمام خود را براي رسيدن به ميانگين كشوري در بحث زيرساختهاي ارتباطي بكار ببنديم.